ISK Kosova organizon udhëtim për tifozët nga Kosova për ndeshjen Milan – Napoli

Napoli 2-2 El Shaarawy

Për milanistat nga Kosova nuk është më ënder të shkohet në Milano për ta shikuar ekipin e tyre të zemres,

“International Sports Kosova” (ISK) organizon udhëtim për në Milano, Itali. Çmimi i ketij udhëtimi është 350 Euro dhe në të përfshihen:

  • Bileta e udhëtimit me aeroplan (kthyese)
  • Akomodimi për 3 netë në hotel me 3 yje në lagjen e famshme të San Siros
  • Mengjesi në hotel.
  • Transporti nga aeroporti për në qytetin e Milanos
  • Bileta për ndeshjen derbi Milan – Napoli
  • Pagesa e vizës Shengen

Të gjithë ata që janë interesuar duhet të bëjnë rezervimin sa më parë sepse numri është i kufizuar. Ndërsa përparsi kanë studentët me vertetim të vlefshëm studentor. Afati i fundit për aplikim është 8 Mars 2013.

Për aplikim duhet kontaktuar në email adresen isk.kosova@gmail.com apo në Facebook.